Polis går in på universitetsområdet i Las Vegas i den amerikanska delstaten Nevada där en ensam skytt på onsdagen dödade tre personer och skadade en allvarligt. Den misstänkte har också hittats död.
Polis går in på universitetsområdet i Las Vegas i den amerikanska delstaten Nevada där en ensam skytt på onsdagen dödade tre personer och skadade en allvarligt. Den misstänkte har också hittats död. - Foto: Steve Marcus/AP/TT

Tre döda i skjutning i Nevada

Tre personer sköts till döds och ytterligare en skadades allvarligt i en skjutning på University of Nevada i Las Vegas, uppger den lokala polisen.


Också den misstänkte gärningsmannen har hittats död.

Skjutningen inträffade kring lunchtid, lokal tid, på onsdagen på universitetsområdet som ligger bara kilometer bort från kasinostaden Las Vegas berömda paradgata i delstaten Nevada.

TT
/
/
USA
Senaste nytt

Kortare arbetsvecka testas i Köpenhamn

Pourmokhtari: Inte aktuellt med SD i regering

Klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) utesluter att sitta i en regering med Sverigedemokraterna efter nästa val. Då är inte jag en del av den.

Oscar Properties vd avgår

Oscar Proporties vd Carl Janglin avgår med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Tyskland: It-slarv möjliggjorde rysk avlyssning

Rysslands avlyssning av ett hemligt samtal mellan höga befälhavare i tyska luftvapnet berodde på slarv från en av deltagarna, säger Tysklands försvarsminister Boris Pistorius.

It-attack mot avfallsbolag i Blekinge

Västblekinge Miljö AB – det kommunala bolaget för avfallshantering i Karlshamn, Sölvesborg och Olofström – har drabbats av en it-attack, uppger SVT Nyheter. De anställda kan inte använda sin e-post och kommer heller inte åt fakturahanteringen eller kundadministrationen.

Totalstopp i tysk Teslafabrik efter brand

Det råder totalstopp i Teslafabriken utanför Berlin efter en brand som lett till ett omfattande elavbrott, rapporterar den tyska tidningen Maerkische Allgemeine Zeitung.