- Foto: Pexels & Daily Mail/skrämdump

Flygplan flög med trasig vinge – filmades av resenär

Flygbolaget United Airlines skulle i måndags flyga ett boeingplan från San Francisco till Boston men tvingades nödlanda på grund en trasig vinge. Allt dokumenterades av en passagerare och nu har andra personer blivit oroade för att flyga boeingplan.


Ett av världens största flygbolag United Airlines skulle i måndags flyga från San Francisco till Boston men fick nödlanda i Denver på grund av en skadad vinge. 

– Helt plötsligt hörde jag en våldsam vibration som jag aldrig hade hört förut", sa passageraren Kevin Clarke till Daily Mail.

Planet som är av modellen Boeing 757-200 är en av flera boeingplan som har tvingats nödlanda på senaste tiden. Nyheter24 har tidigare rapporterat om Boeing 737 Max 9 som i januari tappade en sidopanel under flygningen. 

Klart: Här är orsaken till att Boeingplanet tappade sin sidopanel i luften

Passagerare filmade den trasiga vingen.

Passageraren Kevin Clark fångade den trasiga vingen på film.

Här fångar passagerarna skräckfyndet på flygplanet

"Är den gjord av papper?"

Incidenten, som är en i en rad av incidenter med boeingplan har gjort flera människor oroade, att döma från Tiktok-klippets kommentarsfält. 

"Jag behöver flyga tvärs över landet i juni och jag är förskräckt av tanken. Jag hatar redan att flyga och det är för mycket sånt här som händer."

"Är den gjord av kartong?"

"Är den gjord av papper?"

"United ni är bättre än det här kom igen."

Blöja tvingade flygplan att nödlanda: "Aktiverade specialstyrkan"


Superknepet: Så blir du av med din jetlag snabbare

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!