Venezolaner får inte sjunga i duschen

"Tre minuter är mer än nog. Jag har räknat, tre minuter. Och jag stinker inte."


VENEZUELA. Venezuelas invånare får inte längre sjunga i duschen. Landets president Hugo Chavez har nämligen förbjudit befolkningen från att sjunga i duschen på grund av en allvarlig energikris.

Det senaste året har Venezuela drabbats av flera landsomfattande elstörningar. Detta beror till stor del på ett större utbud men också på grund av mindre investeringar i elektricitet.

En annan orsak till elstörningarna är den låga vattennivån i de kraftverksdammar som förser landet med dess el. Detta på grund av väderfenomenet El Nio, som fått det att regna mindre än vanligt.

– Vissa sjunger i duschen i en halvtimme. Nej, tre minuter är mer än tillräckligt. Jag har räknat, tre minuter. Och jag stinker inte, säger presidenten, enligt Daily Mail.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är Moderaternas raderade Instagraminlägg – gjorde ”Spotify wrapped” om skjutningar

S: Regeringens biståndsstopp tom symbolpolitik

Biståndsmyndigheten Sidas granskning visar att inga svenska biståndspengar går till terrorverksamhet i de palestinska områdena. Nu kräver Morgan Johansson, utrikespolitisk talesperson för Socialdemokraterna, att regeringen och Sverigedemokraterna återupptar utvecklingsbiståndet.

Domstol: Trump kan åtalas för stormningen

Donald Trump kan inte luta sig mot immunitet i rättsliga mål som gäller stormningen av Kapitolium den 6 januari 2021. Det slår en federal appellationsdomstol fast, och öppnar för nya åtal mot expresidenten.

Munter avslutning på börsveckan i New York

1 timme sedan
Kurserna på den amerikanska börsen steg på fredagen sedan centralbankschefen Jerome Powell i ett tal antytt att styrräntan förblir oförändrad vid bankens nästa möte i december. Powell sade samtidigt att det är för tidigt att blåsa faran över när det gäller inflationen och att räntesänkningar knappast är aktuella inom den närmaste tiden.

FN avslutar fredsinsatsen i Sudan

1 timme sedan
FN:s säkerhetsråd har beslutat att avsluta den fredsbevarande insatsen i det av inbördeskrig sargade Sudan. Beslutet togs på fredagskvällen när rådet möttes i New York.

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En olycka har inträffat i höjd med Berglunda", skriver polisen på sin hemsida.