- Foto: AP/Scanpix

Ännu en amerikan gripen i Nordkorea

Tog sig in i landet via Kina.


PYONGYANG. En än så länge oidentifierad amerikansk man har gripits av nordkoreansk militär. Detta sedan han tog sig in i landet via gränsen mot Kina.

Mannen har förhörts av nordkoreansk militär och sitter nu arresterad, enligt BBC.

På juldagen greps en annan amerikan, Robert Park, när han tog sig in i landet för att träffa Kim Jong Il och sprida ett freds- och kärleksbudskapet "Kristi kärlek och förlåtelse".

/
USA
Senaste nytt

Palestinsk skatt har nått Västbanken via Norge

Kritik mot EU-nej till företagsansvar

I december enades EU-länderna och EU-parlamentet om hur företag ska tvingas ta ett större ansvar för miljön och mänskliga rättigheter över hela världen.

Full pott för Volvo-chefen – 62 miljoner

Lastbilsjätten AB Volvos vd Martin Lundstedt fick full pott på bonusutbetalningarna i fjol. Med grundlön och bonus landade hans totala ersättning på cirka 62 miljoner kronor, visar årsredovisningen.

Argentina förhandlar om nytt stödpaket från IMF

Argentinas regering förhandlar om ett nytt stödprogram med Internationella valutafonden (IMF), rapporterar Bloomberg med hänvisning till en högt uppsatt regeringskälla.

Novaja Gazetas chefredaktör gripen i Moskva

Novaja Gazetas chefredaktör Sergej Sokolov har gripits i Moskva, rapporterar tidningen.

Resenärernas hårda kritik mot SJ: "Skiter i sina passagerare"

SJ möter återigen kritik från sina resenärer, som har fått nog av de försenade tågen. En användare skriver att hen är besviken på att "man skiter i sina passagerare".