Tisdag 20 Apr
Stockholm

Tortyrmördade fyraåring med hammare

Slog ut tänderna med hammare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SALT LAKE CITY. I tisdags hittades fyraårige Ethan Stacy mördad och invirad i plast begravd i bergen i Salt Lake City. Hans kropp var svårt vanställd och troligen bränd.

Skyldig till mordet är Ethans styvfar Nathanael Sloop. Enligt polisrapporten har pojken utsatts för oerhört grym tortyr, skriver Fox News.

Ethan ska ha misshandlats systematiskt av sin styvfar medan hans mamma Stephanie Sloop struntat i att anmäla händelserna av rädsla för att själv bli utsatt för våld.

Bland annat ska pojken ha slagit så illa att hela hans ansikte svullnat upp och sen låsts in medan mamma och styvfar åkt bort för att gifta sig.

Vid ett annat tillfälle ska pojken ha bränts med extremt varmt eller kokande vatten.

Så småningom har Nathanael Sloop slagit ihjäl Ethan. Han har sedan slagit sönder den döda pojkens ansikte och tänder med hammare för att försvåra identifiering.

Mamma Stephanie har sedan köpt två flaskor tändargas som hon gett till Nathanael så att han ska kunna elda upp kroppen. Vilket han också eventuellt försökt göra i samband med att han begravde Ethan uppe i bergen, skriver Fox News.

Makarna Nathanael och Stephanie Sloop sitter nu arresterade för mordet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela