Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Taxiförare drogade kunder med spetsad champagne

Nyheter | 26/01/2009 17:21

"Du har precis förgyllt min kväll", sade chauffören innan han drogade sitt offer.

STORBRITANNIEN. John Worboys, 51, anklagas för att ha drogat ned en kvinnlig kund och sedan antastat henne. Kvinnan tros vara chaufförens 14:e offer och mannen riskerar nu ett långt fängelsestraff för både sexuellt överfall och våldtäkt.

Det var efter en kväll ute på stan som kvinnan väntade på sin förbeställda taxi. Men 22-åringen missade taxin och hoppade istället in i en svarttaxi.

Enligt kvinnan gav Worboys henne ett glas med champagne när hon klev in i bilen och välkomnade henne med orden "du förgyllde precis min natt". Efter det blev allting suddigt.

Champagnen hade nämligen spetsats med en drog som gjorde henne oförmögen till motstånd för mannens tafsande. Trots att hon försökte putta bort honom så kysste han henne flera gånger på halsen och på läpparna. Sedan minns hon inget mer från händelsen, utan vaknade upp i sin säng dagen efter.

– Jag var i baksätet av taxin, jag kommer ihåg att jag klev ut och såg utsidan av bilen, men jag minns inte vad som hände riktigt, menar kvinnan, enligt The Sun.

Worboys ska ha använt sig av en blandning mediciner samt kraftigt lugnande för att droga ned sina offer.

Skrivet av: