Taxiförare drogade kunder med spetsad champagne

"Du har precis förgyllt min kväll", sade chauffören innan han drogade sitt offer.


STORBRITANNIEN. John Worboys, 51, anklagas för att ha drogat ned en kvinnlig kund och sedan antastat henne. Kvinnan tros vara chaufförens 14:e offer och mannen riskerar nu ett långt fängelsestraff för både sexuellt överfall och våldtäkt.

Det var efter en kväll ute på stan som kvinnan väntade på sin förbeställda taxi. Men 22-åringen missade taxin och hoppade istället in i en svarttaxi.

Enligt kvinnan gav Worboys henne ett glas med champagne när hon klev in i bilen och välkomnade henne med orden "du förgyllde precis min natt". Efter det blev allting suddigt.

Champagnen hade nämligen spetsats med en drog som gjorde henne oförmögen till motstånd för mannens tafsande. Trots att hon försökte putta bort honom så kysste han henne flera gånger på halsen och på läpparna. Sedan minns hon inget mer från händelsen, utan vaknade upp i sin säng dagen efter.

– Jag var i baksätet av taxin, jag kommer ihåg att jag klev ut och såg utsidan av bilen, men jag minns inte vad som hände riktigt, menar kvinnan, enligt The Sun.

Worboys ska ha använt sig av en blandning mediciner samt kraftigt lugnande för att droga ned sina offer.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

1 timme sedan
Det finns ingen naturlig orsak bakom jordskredet vid E6 i höstas, enligt åklagaren. Tre personer misstänks för brott, bland annat då stora mängder schaktmassa utan tillstånd flyttats till området. De här massorna har lagts på platsen där jordskredet sedermera igångsatts, säger åklagare Daniel Veivo Pettersson.