- Foto: Emad Matti/AP/Scanpix

Självmordsbombare dödade elva

Ännu en attack riktad mot lokal polis.


BAGDAD. Elva personer dog och minst 34 skadades när en självmordsbombare sprängde sig själv och sin bil utanför en polisstation i Qahiradistriktet i norra Bagdad.

Delar av byggnaden kollapsade och intilliggande hus skadades också i explosionen, uppger Reuters.

Våldet fortsätter prägla den Iraks huvudstad och attackerna har varit många efter det splittrade irakiska valet i mars i år där ingen klar vinnare ännu har kunnat utses.

I dagarna lämnade också de sista amerikanska stridande trupperna landet, något som mött kritik från högt uppsatta irakiska militärer som menar att de inte ännu är redo att själva hantera våldsamheterna i landet.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bolsonaro får inte tillbaka passet

Polisens nya påsktilltag mot öbornas grankrig

Polisen i Göteborgs norra skärgård tar till nya metoder för att stävja stök som följer det traditionsenliga så kallade "grankriget" mellan öarna inför påsken, rapporterar Göteborgs-Posten.

Bostadshus beskjutet i Norrköping

2 timmar sedan
Flera skott har avlossats mot en port i ett flerbostadshus i Norrköping. Polisen larmades vid 22-tiden på långfredagen sedan två höga smällar hade hörts i stadsdelen Hageby.

Jättekran på plats vid rasade bron

2 timmar sedan
Arbetet har inletts för att rensa upp och så småningom återställa bron i Baltimore som kollapsade i veckan. Till sin hjälp har arbetarna en av USA:s största kranar.

Polisen i Malmö rapporterar om rån väpnat

igår 21:28
"Pildammsstaden. Personrån utomhus.", skriver polisen på sin hemsida.

Äldre man död i trafikolycka

igår 21:16
En man i 75-årsåldern har omkommit i en olycka på en länsväg norr om Kalmar, uppger polisen. Mannen färdades på en cykel som kolliderade med en bil.