VIDEO: Här straffas kvinnan - med 23 piskrapp

I panik bönar och ber kvinnan polisen att sluta. I stället börjar ytterligare en polis att misshandla henne. Nu har den sudanesiska regeringen startat en utredning sedan den våldsamma filmen läckt. OBS: Varning för mycket starka bilder!


KARTHOUM. Den brutala videon laddades upp under måndagen och har fått den sudanesiska regeringen att inleda en utredning kring händelsen.

Videon visar vad som tros är sudanesiska polismän som piskar en kvinna över kroppen. Den hittills okända kvinnan står på sina bara knän och skriker av smärta samtidigt som hon ber om nåd.

– Sitt ner, vi vill gå hem, ryter en av poliserna som håller i piskan.

Strax därefter inleds den grova misshandeln. Totalt utdelar poliserna 23 piskrapp med full kraft innan videon slutar. I bakgrunden ser man hur publiken skrattar åt den vettskrämda kvinnan.

Det är fortfarande okänt för vad kvinnan straffas men enligt de som laddat upp klippet har kvinnan burit för kort kjol, och därmed visat sina byxor hon bar under. 

Kravallpolis grep demonstranter

Under tisdagen greps 50 personer som samlats utanför justitiedepartementet för att protestera mot den grymma behandlingen som den okända kvinnan får utstå.

Den regeringskritiska organisationen Sudanese Women's Union kallade videon en "skam och förnedring för alla sudanesiska kvinnor", uppger LA Times.

Se det omtalade klippet. OBS: Varning för mycket starka bilder

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!