Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Cameron: Med oss kommer gränserna kontrolleras

- 14/04/2011, 09:38 -
David Cameron med sin pakistanske motsvarighet Yousuf Raza Gilani i Islamabad.
1 av 3

David Cameron med sin pakistanske motsvarighet Yousuf Raza Gilani i Islamabad.

Anjum Naveed / AP

2 av 3

Stefan Rousseau / AP

British National Party, BNP, har skördat stora framgångar i det rådande politiska klimat i Storbrittannien.
3 av 3

British National Party, BNP, har skördat stora framgångar i det rådande politiska klimat i Storbrittannien.

LEFTERIS PITARAKIS / AP

Den brittiske premiärministern David Cameron har tidigare talat om mångkulturalismens misslyckande. Nu talar han om massinvandring och invandrare som inte vill integrera sig.

Enligt tidningen The Guardian kommer David Cameron, ledare för det konservativa Tory-partiet och brittisk premiärminister, i ett tal till sina medlemmar kritisera "massinvandringen".

"När det kommit många nya människor till ett samhälle som inte kunnat eller ens velat integrera sig, har det skapat splittring och obehag för invånarna", kommer han att säga i sitt tal, enligt Guardian.

I talet står det också att Storbritannien mellan 1997 och 2009 tagit emot 2,2 miljoner invandrare, "den största tillströmningen landet någonsin haft". Detta har lett till problem för både sjukhus och skolor, enligt Cameron.

Han skyller det mesta på den förra Labour-regeringen som tillåtit invandringen att bli "för hög" och för att den förde en linje som fick det främlingsfientliga British National Party att växa.

Massinvandringen ska minska, men David Cameron vill fortfarande att landet ska vara öppet.

"För de bästa och duktigaste från hela världen och för de som blir förföljda."

– Med oss kommer våra gränser vara under kontroll och invandringen kommer att ligga på en nivå som vårt land kan klara av.

Läs hela talet här.