- Foto: Rob Griffith/AP/SCANPIX

Slets ihjäl av krokodiler i självmord

Den 40-åriga trebarnspappan bestämde sig för att ta sitt liv efter ett gräl med sin flickvän. Han vadade ut i en av de mest krokodiltäta floderna i Sydafrika.


David Lubisi, 40, berättade för sina kollegor om självmordsplanerna i början av april. Sedan dess har trebarnspappan varit försvunnen.

Polisen misstänker nu att Lubisi begått självmord genom att simma ut i en av de mest krokodiltäta floderna i Sydafrika.

– Vi tror att han hade problem med sin flickvän och ville ta livet av sig. Om det stämmer är det ett fruktansvärt och plågsamt sätt att dö, säger den lokala polisen till The Sun.

Dagarna efter det att Lubisi vadat ut i floden ska en boende i området sett en krokodil med ett människoben i munnen.

Men trebarnspappans familj är inte övertygad om att han begått självmord. Systern Esther berättar att hon tror att någon tvingat honom ut bland krokodilerna.

– Än så länge har vi inte kunnat utsluta det helt, men vi har heller ingen anledning att tro att någon annan har varit inblandad, säger polisen till den brittiska tabloiden.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.