Tysk barnamördare förhörs om Maddies försvinnande

- 08/05/2011, 12:40 -
Polis misstänker nu att Maddie kidnappats av ett Europeisk pedofilnätverk.
1 av 2

Polis misstänker nu att Maddie kidnappats av ett Europeisk pedofilnätverk.

ALL OVER PRESS

Mamman Kate väljer nu att berätta om hur det var när hon upptäckte att dottern var försvunnen.
2 av 2

Mamman Kate väljer nu att berätta om hur det var när hon upptäckte att dottern var försvunnen.

ALL OVER PRESS

För fyra år sedan försvann Maddie McCann när familjen semestrade i Portugal. Nu förhörs en tysk barnamördare och två brittiska pedofiler om försvinnandet.

Den 40-årige tysken Martin N är nu ett av den brittiska polisens huvudspår i utredningen kring Maddie McCanns försvinnande.

Martin N, som har erkänt att han dödat barn, kommer nu förhöras av tysk polis. Tysken anses vara lik en man som synts bära på ett barn i semesterorten Praia da Luz, där Maddie försvann.

Brittiska pedofiler förhörda

Brittisk polis kommer även förhöra pedofilerna Charles O’Neill, 48, och William Lauchlan, 34, om Maddies försvinnande. Barndomsvännerna turistade i Spanien, och möjligen även Portugal, på falska pass vid tidpunkten när Maddie försvann.

Enligt Daily Mail är polisen särskilt intresserade av Charles O'Neill eftersom han påminner om en man med fläckig hy som setts vid familjens McCanns hotell.

– Lauchlan och O’Neill har förhörts i fängelset men hela Madeleine McCann-utredningen hålls väldigt hemlig och på absolut högsta nivå, säger en av utredarna.

Samtidigt som tre förhör planeras väljer Maddies mamma, Kate, att berätta om hur det var när hon upptäckte att dottern var borta.

– Mitt hjärta började rusa när jag såg att fönstret var öppet och att fönsterluckorna var uppdragna hela vägen. Yrsel, terror, tvivel, rädsla. Isande rädsla. Herre gud, nej! Jag ber, nej!, säger hon den brittiska tabloiden.