VIDEO: Polisen misshandlar ungdomar i Manchester

Oklart varför de attackerar de unga personerna.


Detta har hänt i England

På lördagen demonstrerar människor i stadsdelen Tottenham mot ihjälskjutningen av Mark Duggan, en demonstration som urartar i rena upplopp. Kravallerna och plundringen har fortsatt sedan dess och spridit sig till bland annat Manchester, Liverpool, Bristol och Birmingham.

På tisdagen ställdes onsdagens fotbollslandskamp mellan England och Holland in. Samma dag krävde oroligheterna sitt första dödsoffer när en 26-årig man hittades skjuten i sin bil i stadsdelen Croydon i södra London.

Natten till onsdagen patrullerade fotbollshuliganer gatorna i flera områden, bland annat i Eltham där Millwall- och Charlton-firmorna gick samman.

På onsdagen kom uppgifter om ytterligare dödsoffer, tre män som blivit ihjälkörda under kravaller i Birmingham.

MANCHESTER. Kravallerna i Storbritannien har bedarrat något, delvis på grund av massiv polisnärvaro men också på grund av ett kraftigt regnoväder lett till att folk stannat hemma i större utsträckning.

Under de många gripanden som gjort har polisen flera gånger påståtts ha användt övervåld. På bland annat youtube har flera videos publicerats där polisen går hårt åt unga som ska gripas. Nu har också bland annat BBC uppmärksammat ett amatörklipp från Manchester där polisen går till attack mot ett antal ungdomar med kraftigt våld.

Bilderna publicerades under onsdagen och klippet är filmat vid Jutland Street i Manchester.

Orsaken till polisens våldsamma attack, eller vad som föregått den, är okänd.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.