VIDEO: Polisen i vild jakt på full gaffeltruckförare

Lågintensiv biljakt med full truckförare.


Många bilister trodde inte sina ögon när de såg vad det var polisen jagade med blåljus på. En halvnaken man, drickande öl och vansinneskörande med en gaffeltruck på landsvägen.

Enligt vittnen ska mannen också ha haft en hund ombord på trucken under låghastighetsjakten. När polisen närmade sig girade mannen med trucken och höjde gaffellyften, något som tvingade polisbilarna att avvakta och invänta förstärkning.

- När vi åkte förbi stod han upp och svepte öl, sen slängde han burken på polisbilen bakom sig, säger Nathan Lowery som filmade händelsen och publicerade videon på youtube.

Polisen kunde dock gripa mannen, en 43-åring, till slut. Detta genom att komma nära honom och attackera honom med elpistol.

Han åtalas för flera brott, bland annat våld mot tjänsteman, rattfylla och stöld, uppger Fox Dallas-Fort Worth.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.