McDonalds-kassör misshandlade två kvinnliga kunder med järnrör

VIDEO. Efter ett mindre bråk om en 50-dollarsedels äkthet, slog en av de två kvinnliga kunderna kassören i ansiktet. Då hämtade han ett järnrör och misshandlade dem brutalt. Varning för väldigt våldsamma bilder.


På onsdagen misshandlades två kvinnliga kunder svårt av en kassör på en McDonaldsrestaurang på Manhattan i New York. Restauranggäster på plats vittnar om en skräckscen, skriver New York Daily News.

Bråket uppstod när kassören ifrågasatte de två kvinnliga kundernas 50-dollarsedel. Kvinnorna började då skrika åt kassören och en av kvinnorna slog honom i ansiktet medan den andra klättrade upp på disken. Då slog det slint för kassören som hämtade ett järnrör och slog de båda kvinnorna med full kraft upprepade gånger. Skräckslagna kunder vädjade åt mannen att sluta men han fortsatte trots att kvinnorna fallit till golvet.

Till slut kunde mannen stoppas och han greps senare av polis för misshandel. Han har tidigare suttit i fängelse i tio år för att ha skjutit ihjäl en 17-årig klasskamrat 2000.

De båda kvinnorna fick föras till sjukhus efter misshandeln. En av dem fick en skallfraktur och en bruten arm, den andra klarade sig undan med ett skärsår.
De blev senare också gripna för olaga hot och förargelseväckande beteende.

 

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS – KLIPPET NEDAN INNEHÅLLER VÄLDIGT VÅLDSAMMA BILDER

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

2 timmar sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.