Lördag 24 Jul
Stockholm

McDonalds-kassör misshandlade två kvinnliga kunder med järnrör

VIDEO. Efter ett mindre bråk om en 50-dollarsedels äkthet, slog en av de två kvinnliga kunderna kassören i ansiktet. Då hämtade han ett järnrör och misshandlade dem brutalt. Varning för väldigt våldsamma bilder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På onsdagen misshandlades två kvinnliga kunder svårt av en kassör på en McDonaldsrestaurang på Manhattan i New York. Restauranggäster på plats vittnar om en skräckscen, skriver New York Daily News.

Bråket uppstod när kassören ifrågasatte de två kvinnliga kundernas 50-dollarsedel. Kvinnorna började då skrika åt kassören och en av kvinnorna slog honom i ansiktet medan den andra klättrade upp på disken. Då slog det slint för kassören som hämtade ett järnrör och slog de båda kvinnorna med full kraft upprepade gånger. Skräckslagna kunder vädjade åt mannen att sluta men han fortsatte trots att kvinnorna fallit till golvet.

Till slut kunde mannen stoppas och han greps senare av polis för misshandel. Han har tidigare suttit i fängelse i tio år för att ha skjutit ihjäl en 17-årig klasskamrat 2000.

De båda kvinnorna fick föras till sjukhus efter misshandeln. En av dem fick en skallfraktur och en bruten arm, den andra klarade sig undan med ett skärsår.
De blev senare också gripna för olaga hot och förargelseväckande beteende.

 

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS – KLIPPET NEDAN INNEHÅLLER VÄLDIGT VÅLDSAMMA BILDER

Kommentera
Kopiera länk
Dela