Torsdag 19 Maj
Stockholm

Fejkdoktor injicerade cement i patients rumpa

Här följer ett bildspel med flera kända och ovanliga så kallade mug shots. Ett berömt sådant är Nick Noltes från 2002 då han greps av polis och blåste positivt.
1 av 4
Här följer ett bildspel med flera kända och ovanliga så kallade mug shots. Ett berömt sådant är Nick Noltes från 2002 då han greps av polis och blåste positivt. Foto: Polisen
Världens mest skräckinjagande mug shot? Sexförbrytaren Michael Campbell.
2 av 4
Världens mest skräckinjagande mug shot? Sexförbrytaren Michael Campbell. Foto:
3 av 4
Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv.
4 av 4
Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv. Foto: Polisen

Man utan läkarlicens misstänks för att ha använt cement och superlim när han utförde en rumpförstoring på en kvinnlig patient. Bilden ovan visar den misstänkte mannen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MIAMI. Kvinnan och Oneal Ron Morris kom överens om ett pris på 4700 kronor för en rumpförstoring. Det hon dock inte visste var att Ron Morris saknade läkarlicens och skulle använda sig av cement och superlim under ingreppet, skriver Daily Mail.

Oneal Ron Morris gjorde ett snitt och injicerade en substans bestående av cement, punkteringsvätska och mineralolja i kvinnans rumpa. Efteråt limmade han ihop såret med superlim.

Kvinnan blev allvarligt sjuk av substansen och vårdades på sjukhus en längre tid efter ingreppet.

– Den här cocktailen av kemikalier gick igenom hennes kropp och orsakade svår smärta, säger Bill Bamford på Miamipolisen.

Oneal Ron Morris arresterades under fredagen misstänkt för misshandel. Polis befarar att det kan finnas fler som fallit offer för hans läkarkunskaper.

Enligt polisen har Morris utfört ett liknande ingrepp på sig själv. Vilket kan ses på bilden ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela