Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fejkade sin dotters död - för att få åka på semester

- 08/01/2012, 18:52 -
Kvinnan var desperat att åka på solsemester.

Kvinnan var desperat att åka på solsemester.

Luc Olivier/SCANPIX

En amerikansk kvinna tog till extrema åtgärder för att få en solsemester. Hon meddelade sin dotters skola att dottern dött av hjärtinfarkt i Costa Rica och att hon var tvungen att åka dit.

NEW YORK. En 58-årig kvinna var beredd att göra vad som helst för att kunna åka på solsemester till Costa Rica. Först tvingade hon en av sina döttrar att ringa sin skola och säga att hennes syster fått en hjärtinfarkt i Costa Rica. Senare samma dag fick en annan dotter ringa och säga att systern dött, skriver Daily Mail. Hon berättade att hela släkten var tvungen att åka ner till Costa Rica på begravningen.

Kvinnan nöjde sig dock inte med det. På plats i solparadiset gjorde hon en falsk dödsattest över dottern och skickade den till sin arbetsplats. Trots den utstuderade planen blev kvinnan påkommen. Hon hade nämligen bokat flygbiljetter till Costa Rica tre veckor innan dotterns påstådda dödsdag. Det desperata försöket att smita iväg på solsemester kostade kvinnan jobbet och hon fick böter för förfalskning.