VIDEO: Lejonet attackerar men treåringen bryr sig inte

Tuff treåring är inte det minsta rädd för det rosenrasande kattdjuret.


Tjockt säkerhetsglas

Sofia var säker där hon stod, säkerhetsglaset är nämligen 33 millimeter tjockt, med tre separata lager.

Inte ens en slägga kan krossa det.

WELLINGTON. Lejonet ryter, ställer sig på två ben och slår mot glaset. Men det är inget som skrämmer treåriga Sofia Walker. Hon står i stället lugnt kvar och fortsätter iaktta det förbannade djuret.

Händelsen med det sjuåriga lejonet Malik inträffade på Wellington Zoo i Nya Zeeland i förra veckan.

– Han är kolossal, vilket man ibland glömmer, men när man får se en bild på honom i närheten av ett barn så inser man hur stor han är, säger Paul Hatton som arbetar på Wellington Zoo, till New Zealand Herald.

Enligt Hatton är Malik ett lättretat och defensivt lejon.

Trots att sjuåringen har massor av yta i sin inhägnad, så vägrade han vid det här tillfället att gå utom synhåll från besökarna.

Kolla in klippet här:

/
/
/
Zoo
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

1 timme sedan
Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.