Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Playboy raggar bankbrudar

Nyheter | 03/10/2008 22:06

Wall Street-kvinnor ska nu få extra klirr i kassan av Playboy under finanskrisen.

Kaninöronen på för Wall Street-kvinnor som drabbats av finanskrisen. Nu lanserar nämligen Playboy "Women of Wall Street". Satsningen ska spegla finanskrisen och ge extra klirr i kassan för de utvalda.

– När det dåliga tider har man kanske en chans att få folk att dra på smilbanden genom att komma på en ny vinkling på det hela, säger Gary Cole, magasinets bildredaktör, till The Daily Star.

Den ekonomiska krisen i USA har gjort många finansarbetare arbetslösa och nu vill Playboy lyfta fram några utvalda kvinnor. De blivande Wall street-kaninerna uppmanas skicka in ansökan och bilder till Playboy Magazine.

Men det är inte första gången Playboy drar nytta av ekonomiska kriser. Hugh Hefner, grundaren till Playboy Magazine, har tidigare publicerat “Women of Enron” och “Women of WorldCom” efter företagens massiva förluster, skriver The Daily Star.

Skrivet av: