Lily Cole i Playboy

Nu har hon vikt ut sig i den franska versionen av Playboy.


Supermodellen Lily Cole har medverkat i de mest prestigefyllda magasinen. Hon har modellat för Chanel, Christian Lacroix, Herms och Longchamp. Bara för att nämna några.

Men nu chockar hon den kreddiga modevärlden –hon kastar nämligen kläderna i en herrtidning. Dockansiktet Cole har nu vikt ut sig i den lite klassigare versionen av Playboy. Den franska. Med plutande mun stirrar Cole in i kameran, endast iklädd ett par vita tubsockor. Samtidigt som hon kramar en rosa teddybjörn. Självklart har hon två tofsar uppsatta med rosetter.

Se Cole på catwalken här.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Cullberg-stipendiet till streetdans-stjärna

Hon är Dagermans dotter – och ambassadör

1 timme sedan
Hon var först tveksam till att skildra sina föräldrars "konstnärsäktenskap". Nu har hon skrivit en bok där hon skildrar deras korta tid tillsammans.

Uno Svenningsson på turné

1 timme sedan
Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker på jubileumsturné nästa år. Med start i Göteborg i mars gör han nedslag i totalt tolv svenska städer.

Nya samtal kring skådespelarstrejk

3 timmar sedan
Sedan den 14 juli har skådespelarfacket Sag-Aftra i USA, med över 160 000 medlemmar, strejkat. På måndagen hölls för första gången samtal med motparten sedan strejken inleddes, rapporterar Variety.

Så här mycket har svenskarnas mediekonsumtion ökat: "Alla åldersgrupper"

igår 18:56
Svenskar konsumerar medier i genomsnitt sju timmar om dagen – under 2022 ökade dagskonsumtionen med två minuter, enligt en ny rapport från Myndigheten för press, radio och tv. Det är bland unga som ökningen märks mest.

Tom Hanks om fejkad AI-reklam: "VARNING!!!"

igår 16:34
I en video som cirkulerar på nätet syns Tom Hanks marknadsföra en plan för friskare tänder.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.