Tisdag 28 Sep
Stockholm

6-åriga Isabel kidnappades genom sovrumsfönstret

Nu vädjar föräldrarna till kidnapparna att berätta vad de vill.
1 av 4
Nu vädjar föräldrarna till kidnapparna att berätta vad de vill. Foto: FAKSIMIL FRÅN YOUTUBE.COM
Polisens hetaste spår är fem personer som fastnade på övervakningsbilder när de lämnade en nattklubb nära familjens hem den aktuella natten.
2 av 4
Polisens hetaste spår är fem personer som fastnade på övervakningsbilder när de lämnade en nattklubb nära familjens hem den aktuella natten. Foto: FAKSIMIL FRÅN ABC.COM
Nattklubben och familjens bostad. Nu vill polisen att de ger sig till känna och berättar om de såg något.
3 av 4
Nattklubben och familjens bostad. Nu vill polisen att de ger sig till känna och berättar om de såg något. Foto: FAKSIMIL FRÅN ABC.COM
6-åriga Isabel Celis var spårlöst försvunnen när hennes pappa kom in för att väcka henne.
4 av 4
6-åriga Isabel Celis var spårlöst försvunnen när hennes pappa kom in för att väcka henne. Foto: FAKSIMIL FRÅN YOUTUBE.COM

Föräldrarna Sergio och Becky Celis sade godnatt till sin 6-åriga dotter och stängde dörren. Morgonen efter var hon spårlöst försvunnen och fönstret var öppet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

ARIZONA. Isabel Celis försvann den 20 april och polisen misstänker att hon kidnappats genom sitt sovrumsfönster. En massiv polisinsats inleddes snabbt för att hitta flickan, men trots att både polisen och hundratals frivilliga sökt efter henne i över en vecka har hon inte gått att finna.

Nu har en belöning på cirka 350 000 kronor utfästs till den som kommer med information om hennes försvinnande.

– Snälla, den person eller de personer som har Isabel, berätta vad ni vill. Vi kommer göra allt för henne. Vi letar efter dig, Isa, sade pappan Sergio Celis till ABC News.

Söker fem personer som vistades nära familjens hem

Polisen har i nuläget inga misstänkta för kidnappningen, men man söker fem personer som fastnade på övervakningsbilder nära familjens hem den aktuella natten.

- Vi vill att de ska träda fram och berätta om de såg något ovanligt eller inte, säger en polisman i Tuscon till ABC.

Polisen utesluter inte att familjen är inblandad

Kidnappningen har flera likheter med kidnappningen av Madeleine McCann, 4, som försvann spårlöst från sin familjs hotellrum i Portugal 2007. I det fallet misstänkte polisen att föräldrarna var inblandade och även i detta fall har inte polisen uteslutit den möjligheten. Även om de betonar att familjen samarbetat fullt ut.

Polisen har tidigare arbetat efter en teori om att Isabel lämnat hemmet självmant. Men allteftersom tiden gått har det alternativet blivit mindre troligt.


SE ETT NYHETSINSLAG OM KIDNAPPNINGEN

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Kommentera
Kopiera länk
Dela