Här är Clintons "kramkalas" med porrstjärnorna

Först nekades porrstjärnorna en bild med den förre presidenten. Men sedan tog Bill Clinton saken i egna händer.


Hjälper Obama

Bill Clinton hade däremot annat för sig. Bara timmar efter talade han inför tusentals personer och bad de om att donera pengar till Obamas presidentvalskampanj.

MONACO. Den före detta presidenten för USA, Bill Clinton, fastnade nyligen på bild tillsammans med porrstjärnorna Brooklyn Lee och Tasha Reign. Porrstjärnorna ska ha sett Clinton på ett casino i Monaco där Clinton var på plats för att stötta den nuvarande presidenten Barack Obama.

De två skådespelerskorna bestämde sig genast för att gå fram till den förre presidenten, men innan de kom fram blev de nekade av Clintons Sercrets service-vakter.

Besvikna fick de vända på klacken och gå därifrån men då ska Bill Clinton tagit saken i egna händer. Samtidigt som han såg tjejerna gå därifrån tillkallade han vakterna för beordra dem att hämta tillbaka de besvikna porrstjärnorna för att fråga om de kan tänka sig att bli fotade med honom.

Kort därefter laddade Brooklyn Lee, som nyligen vunnit pris för "Bästa sexscen" med "Mission Asspossible", upp bilden på twitter.

– Inte en chans! Är det där en kartongverison av våran 42:e president?, kommenterade en av hennes manliga följare.

– Det är han, svarade Brooklyn Lee kort.

– Det är oerhört häftigt... och kommer att finnas på alla skvallersajter i morgon, svarar han.

Och han fick rätt. Efter mötet ringde de in till den amerikanska nöjes- och skvallersajten TMZ för att berätta om sitt möte med Clinton.

/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

45 personer har omkommit i en bussolycka i Sydafrika, enligt landets transportdepartement.

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.