Trots attackerna överlevde kvinnan. Efter en ultraljudsundersökningen visade det sig också att fostret klarat sig.
Trots attackerna överlevde kvinnan. Efter en ultraljudsundersökningen visade det sig också att fostret klarat sig. - Foto: Tore Meek / SCANPIX

Höggravid kidnappades, brändes och sköts - fostret överlevde

Den blivande mamman och barnet i magen överlevde mordförsöket.


WARREN. Den 22-åriga kvinnan hade varit ute på bio med sin ex-pojkvän när hon släppte av honom hos den nya flickvännen. Den blivande mamman parkerade sin bil i garaget - och plötsligt slogs dörren till utfarten igen med en smäll.

En okänd gärningsman placerade en pistol mot den höggravida 22-åringen. Hon bands med silvertejp runt händerna, fötterna, munnen och ögonen, skriver Huffington Post.

Men än var inte det värsta över.

Sköts två gånger

Efter att ha kidnappats satte förövaren eld på kvinnan. Då gjorde 22-åringen sitt bästa för att släcka de brännande lågorna.

– Hon lyckades ta sig ut ur bilen och rullade på marken för att försöka släcka elden. Två skott avfyrades och hon träffades av en kula i ryggen, säger polischefen Jere Green, enligt Wxyz.

Den enda anledningen till att kvinnan överlevde attacken var att hon spelade död. Efter en ultraljudsundersökning på sjukhuset visade det sig mirakulöst nog att barnet också hade överlevt överfallen.

Ex-pojkvännen och en annan man har anhållits för förhör.

 

Se mer av 22-åringens kidnappning här:

  

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!