Thailändsk protestledare gripen

Thailändsk polis har gripit en av de centrala ledarna i den månadslånga protestaktionen inne på regeringshögkvarterets område i Bangkok, uppger oppositionens tv-kanal i dag. (TT)


Thailändsk polis har gripit en av de centrala ledarna i den månadslånga protestaktionen inne på regeringshögkvarterets område i Bangkok, uppger oppositionens tv-kanal.

Chamlong Srimuang från thailändska PAD, Folkalliansen för demokrati, asketisk buddhist och tidigare general, greps i en förstad till Bangkok när har gick för att rösta i stadens borgmästarval på söndagen, sade PAD:s television.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.