Söndag 13 Jun
Stockholm

Slog sin flickvän - hade Romney som bild på Facebook

Mitt Romney är republikanernas presidentkandidat.
1 av 2
Mitt Romney är republikanernas presidentkandidat. Foto: SCANPIX
Hans Facebooksida gillas av över 3 miljoner människor. Lowell Turpin är inte en av dem.
2 av 2
Hans Facebooksida gillas av över 3 miljoner människor. Lowell Turpin är inte en av dem. Foto: Facebook

Den 40-årige mannen blev rasande när hans flickvän la upp en bild på en annan man på sin Facebook. Märkligt nog kände han inte igen mannen, trots att han i nuläget är en av USA:s mest kända personer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Tennessee - en republikansk stat
Väljarna i delstaten Tennessee har för vana att rösta republikanskt. Under det stundande presidentvalet i November har Mitt Romney 47 procent av väljarstödet i staten mot Obamas 40 procent, enligt Tennessean. Romney har även över 3 miljoner fans på just Facebook. Trots det kände inte Turpin igen ett av USA:s mest välbekanta ansikten. 
TENNESSEE. Det ovanliga svartsjukedramat började när Lowell Turpin surfade in på sin flickväns Facebooksida. Då fick han se att hon lagt upp en bild i sin logg på en annan man. Turpin blev alldeles rasande av svartsjuka och trodde att hon hade en affär. Hade Turpin slagit på nyheterna eller gått utanför dörren hade han möjligtvis känt igen mannen. Men så var inte fallet. 

Den mystiske älskaren var nämligen ingen mindre än Mitt Romney, republikanernas presidentkandidat. Anledningen till att kvinnan postat bilden var helt enkelt att hon stödjer Romney, rapporterar Daily News

Men vem Mitt Romney är hade Turpin ingen aning om. Han konfronterade sin sambo och krävde att få veta vem mannen var. Därefter kastade han flickvännens laptop i väggen och började slå henne eftersom han trodde att hon hade en affär med mannen. Mitt Romney borde kanske besöka Tennesse lite oftare under sin valkampanj.
Kommentera
Kopiera länk
Dela