Dominatrixsköterska poserade med lik

En sjuksköterska i Schweiz utreds för en serie bilder på sin Facebooksida. Där poserar hon bredvid en död kvinna. "Jag är en 'soul taker'", skriver hon under bilden.


ST GALLEN. Till vardags arbetar hon som sköterska på ett ålderdomshem. På kvällarna är hon en sadomasochistisk prostituerad som hyrs in av män som vill plågas på ett eller annat sätt. Nu kan den schweiziska kvinnan fällas efter att hon poserat med lik på sin Facebooksida.

"Gissa om hon sover eller är död? Ett tips, jag är en "soul taker"...", skriver kvinnan under en av bilderna enligt 20 minuten.

Bland kommentarerna återfinns "skicka dem till helvetet, där några av de hör hemma" och "resten kan bli gödningsmedel, hehehe". Någon dag senare skrev hon statusuppdateringen "Hell satan".

Extraknäck som prostituerad

Efter att skandalen avslöjats har mer och mer om kvinnans förflutna uppdagats i medierna. Hon arbetar inte bara på hemmet utan även som "dominatrix". Kunderna plågar hon bland annat med nålar, sprutor och piskor. Allt för ett pris av minst 2 000 kronor, enligt hennes kontaktsida.

Sjuksköterskeförbundet i Schweiz har gått ut och fördömt kvinnans beteende i samband med bilderna.

"För att kunna förhindra något sådant här måste det finnas ett aktivt professionellt register och drägliga arbetsförhållanden för att motverka den akuta personalbristen. Oavsett om hon var kvalificerad, professionell eller assistent är det uppenbart att sådana här personer inte ska jobba inom sjukvården", skriver organisationen i ett uttalande enligt France 24.

/
/
/
Lik
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Finlands president: Tala mindre om krig

Ny gränsdragning pågår i svårlöst konflikt

Armenien och Azerbajdzjan har börjat "fixa" sin hårt omstridda gräns, meddelar ärkefienderna. Gränsdragningen utgör ett försök att normalisera den ytterst frostiga relationen mellan länderna och undvika nya blodiga sammandrabbningar i regionen.

Upphittade skelettdelar kom från en människa

Skelettdelar som hittades vid en camping i Strömstad i söndags kom från en människa, rapporterar Strömstads Tidning.

Färre abonnenter än väntat för Spotify

Strömningstjänsten Spotify redovisar en rörelsevinst på 168 miljoner euro för första kvartalet i år. Det kan jämföras med förlusten på 156 miljoner euro under motsvarande kvartal 2023.

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.