Fredag 25 Jun
Stockholm

Penispolitikern planerar sensationell comeback

Är han på väg tillbaka till politiken?
1 av 5
Är han på väg tillbaka till politiken?. Foto: Scanpix/TMZ/Collage
Anthony Weiner funderar på en comeback.
2 av 5
Anthony Weiner funderar på en comeback. Foto: Scanpix
Den omtalade penisbilden.
3 av 5
Den omtalade penisbilden. Foto: Faksimil Twitter
Senare läckte även flera bilder på Weiner.
4 av 5
Senare läckte även flera bilder på Weiner. Foto: Faksimil TMZ
Anthony Weiner skickade bilderna till tjejer via internet.
5 av 5
Anthony Weiner skickade bilderna till tjejer via internet. Foto: Faksimil TMZ

Han var en lovande politiker som antogs ha förstört sin politiska framtid med penisbilder på Twitter. Nu överväger Anthony Weiner en överraskande comeback.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Kommer du ihåg?

Självklart skrev även Nyheter24 mycket om Weiners uppmärksammade bilder. Vill du friska upp ditt minne kan du göra det bland annat här, här och här.

Kommer ni ihåg Anthony Weiner, den amerikanske kongressledamoten som tvingades avgå efter att han skickat ut avslöjande bilder på Twitter?? Nu planerar han en överraskande comeback. I en intervju med New York Times avslöjar han att han funderar på att försöka bli borgmästare i New York.

– Det är nu eller aldrig för mig, säger Weiner i intervjun.

Redan förra månaden betalade Weiner stora summor för två opinionsundersökningar för att undersöka om det fanns en möjlighet till comeback och kampanjkassan är sedan tidigare välfylld. Kvar från tidigare insamlingar finns över fyra miljoner dollar, motsvarande 25 miljoner svenska kronor, redo att spenderas. Borgmästarvalet hålls senare i år och Weiners uttalanden har definitivt höjt intresset ytterligare. 

Frun har förlåtit honom

I samma intervju talar även Weiners fru, Huma Abedin, ut om händelserna som skakade deras äktenskap, om hur maken slutligen slutade ljuga och erkände att det var han som var på bilderna som spreds runt om i världen.

Weiner valde att prata ut strax innan familjen skulle ge sig iväg på en kortare semester.

– Vi skulle precis åka, bilen var packad och klar, och Anthony sa: "Jag har något att berätta. Jag kan inte ljuga längre. Det är sant, det är jag på bilderna. Historierna om de andra kvinnorna är sanna", säger Abedin till New York Times.

Abedin förlät sin man. Frågan är om väljarna är beredda att göra detsamma?

Kommentera
Kopiera länk
Dela