Här kastar kvinnan i väg dottern och börjar slåss.
1 av 2
Här kastar kvinnan i väg dottern och börjar slåss. - Foto: FAKSIMIL FRÅN LIVELEAK.COM
Med babyn i knäet gapar och skriker kvinnan åt den andra kvinnan innan slagsmålet bryter ut.
2 av 2
Med babyn i knäet gapar och skriker kvinnan åt den andra kvinnan innan slagsmålet bryter ut. - Foto: FAKSIMIL FRÅN LIVELEAK.COM

Kastar i väg sin baby – för att börja bråka på bussen

En mamma i USA är i blåsväder efter ett videoklipp som visar hur hon slänger ifrån sig sin baby – för att börja slåss med en annan kvinna.


Filmen viktigt bevismaterial

Polisen har ännu inte avgjort vilka brott kvinnan kan komma att misstänkas för. Klart är att bussbolagets övervakningskamera inte fungerade vid tillfället och att passagerarens mobilfilm blir viktigt bevismaterial för polisen.

CONNECTICUT. Polis och sociala myndigheter har inlett utredningar mot en kvinna från Connecticut som kastade i väg sin dotter när en hätsk diskussion utvecklades till ett slagsmål på en buss.

Ett smygfilmat videoklipp visar hur mamman länge svär och skriker åt en annan kvinna på bussen. Efter en och en halv minut blir mamman vansinnig och slänger ifrån sig babyn för att springa fram och slåss med kvinnan.

"Ska slå skiten ur den här kvinnan"

Dottern kastas brutalt åt sidan men fångas lyckligtvis upp av en passagerare. Därefter håller barnet händerna över öronen för att slippa höra bråket.

– Ta min baby någon, jag ska slå skiten ur den här kvinnan, skriker mamman.

Nekar till brott – trots videoklippet

Efter bråket stannade chauffören bussen och kallade på hjälp. Men kvinnan hann fly innan polisen kom till platsen. Videoklippet har dock fått stor spridning på nätet de senaste dagarna och hjälpt polisen att identifiera kvinnan.

När polis och sociala myndigheter knackade på hemma hos mamman nekade hon till att ha kastat i väg dottern.

– Jag slängde inte min dotter, jag satte henne ner, berättar hon enligt New York Daily News.

Se klippet här – OBS! Varning för starka bilder:

USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!