Polisen gjorde en husrannsakan i huset tidigare i somras.
1 av 2
Polisen gjorde en husrannsakan i huset tidigare i somras. - Foto: AP/TT
Då beslagtogs flera cannabisplantor.
2 av 2
Då beslagtogs flera cannabisplantor. - Foto: AP/TT

"Två sovrum, viktoriansk stil och, eh, en cannabisodling"

En brittisk mäklare är i blåsväder sedan han av misstag annonserat ut ett hus – med bilder på en cannabisodling.


"Neddragna persienner"

Enligt en granne hade kvinnan som bodde i huset alltid neddragna persienner. 

–  Det brukade vara en konstig lukt i mitt kök och jag kunde inte lista ut vad det var. En morgon fick jag ett samtal om att polisen var utanför huset, säger grannen enligt The Telegraph.

BRISTOL. Huset i Bristol i sydvästra England beskrevs som ett kap. Med viktoriansk stil, centralvärme och öppen planlösning skulle huset, med lite renoveringsarbete, bli en trevlig familjevilla. 

Men, en mäklarmiss har resulterat i att bostadsannonsen fått betydligt mer uppmärksamhet än mäklarfirman önskade. Efter de klassiska mäklarbilderna lade nämligen mäklaren av misstag upp flera bilder på en cannabisodling som den förre ägaren haft i huset. 

Polisen gjorde en husrannsakan

På bostadssajten Rightmove syns mängder av blomkrukor, jordhögar, fläktar och ventilationsrör. Och det dröjde inte länge förrän annonsen började spridas rejält i sociala medier – och det dröjde heller inte länge förrän mäklarbyrån Beslie Hill tog bort annonsen. 

Enligt polisen gjordes en husrannsakan i bostaden i juli i år. Då beslagtogs flera cannabisplantor. Kvar blev krukorna, jorden och ventilationssystemen, skriver brittiska Metro.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!