40-åringen riskerar flera års fängelse.
40-åringen riskerar flera års fängelse.

Polis stoppade kvinna i bil – och våldtog henne

En 40-årig polisman har gripits misstänkt för att ha våldtagit en 19-årig kvinna. Enligt anmälan ska polisen ha stoppat kvinnans bil – och sedan utsatt henne för ett övergrepp i polisbilen.


SAN ANTONIO. Polismannen Jackie Neal, 40, har tidigare stängts av för att ha dejtat en 18-årig kvinna på polisutbildningen. Och enligt San Antonio Express-News ska han tidigare ha anmälts misstänkt för sexbrott mot en annan kvinna – en utredning som senare lades ner. 

Nu har Neal gripits misstänkt för att ha våldtagit en 19-årig kvinna. 40-åringen greps i lördags efter att 19-åringen lämnat in en anmälan mot honom. Enligt kvinnan ska Neal ha stoppat bilen, visiterat 19-åringen och sedan utsatt henne för en våldtäkt i polisbilen, det skriver Gawker.

Chefen: "Ett slag i ansiktet"

San Antonios-polisbilar är utrustade med videokameror, men av någon anledning fungerade inte kameran i Neals bil. Enligt polischefen William McManus måste 40-åringen ha varit medveten om det.

– Jag kan inte med ord beskriva hur besviken och arg jag är på det här. Jag är rasande. Det här är ett slag i ansiktet på hela polisdepartementet, säger McManus till My San Antonio

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.