Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dejtingsajten för rika män – en halv miljon kronor för medlemskap

Sajten för miljonärer som är redo att betala dyrt för sitt medlemskap.
1 av 3

Sajten för miljonärer som är redo att betala dyrt för sitt medlemskap.

Secretdiamonclub

Männen kan betala uppemot en halv miljon kronor för att bli medlemmar.
2 av 3

Männen kan betala uppemot en halv miljon kronor för att bli medlemmar.

Secretdiamonclub

Kvinnor över hela världen är medlemmar.
3 av 3

Kvinnor över hela världen är medlemmar.

Secretdiamonclub

Nyheter | 25/02/2014 13:39

En kontroversiell dejtingsajt som objektifierar kvinnor har nu lanserats i Storbritannien. Sajtens syfte är att para ihop miljonärer med attraktiva kvinnor.

STORBRITANNIEN. Den kontroversiella dejtingsajten, Secret Diamond Club, är ursprungligen en dansk idé och startades 2010 av Gus Terkelsen, 33, vars syfte var att para ihop rika män med attraktiva kvinnor, skriver Daily Mail.

Terkelsen påstår att de rikaste männen i världen inte har tid till att leta efter kärleken och vill själva kunna styra över sina val.

– Det finns massor med rika män här men kvinnorna är inte speciellt attraktiva och det är svårt för männen att hitta snygga kvinnor, säger Terkelsen.

Inget billigt medlemskap

Enligt honom finns det redan 30 registrerade miljonärer från Danmark och övriga Europa och det är allt från lyckade företagare till tennisspelare och entreprenörer.

Men som man måste man också kunna bekosta sitt medlemskap. För den lägsta nivån på medlemskapet betalar man 10 000 dollar årligen, motsvarande 65 000 kronor – och det dyraste ligger på 100 000 dollar, motsvarande 650 000 kronor.

– Även om det redan finns andra sajter för miljonärer, så ligger medlemskapet på endast tio pund och jag insåg att de flesta ändå inte var rika. Om en man verkligen är rik så är han också beredd på att betala en del.

Kvinnors utseende rankas

Medlemskapet är betydligt billigare för kvinnor, men priset varierar beroende på hur hon ser ut. Kvinnornas bilder bedöms av en jury och därför kan medlemskapet antigen vara helt gratis eller kosta upp till 50 dollar, motsvarande 325 kronor.

– Fula tjejer gillar inte sajten och fattiga killar gör inte heller det. De vill inte erkänna att killar föredrar vackra kvinnor och att kvinnor vill ha rika och lyckade män, säger Terkelsen, till Daily Mail.

Titta på klippet här: