Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dottern gifte sig på sjukhuset för att kunna vara med sin pappa

Krystal Whitesell flyttade sitt drömbröllop till sjukhuset.
1 av 2

Krystal Whitesell flyttade sitt drömbröllop till sjukhuset.

faksimil

För att hennes pappa skulle kunna närvara.
2 av 2

För att hennes pappa skulle kunna närvara.

faksimil

Nyheter | 05/03/2014 17:59

Bruden fick veta att hennes pappa snart skulle dö – då bestämde hon sig för att gifta sig på sjukhuset för att kunna vara med honom.

USA. Krystal Whitesell hade planerat sitt drömbröllop när hon plötsligt fick veta att hennes pappa Kenneth kanske inte skulle leva tillräckligt länge för att leda henne nedför altaret. Whitesell tog då beslutet att att flytta bröllopet till sjukhuset för att kunna vara med sin pappa.

Kenneths cancer hade spridit sig till hela kroppen och hon visste att det var bråttom. På mindre än en vecka hade hon planerat om hela bröllopet.

– Jag älskar min pappa. Jag ville att han skulle vara med, sa Whitesell till MyFox8.

"Det här är den bästa dagen i mitt liv"

Sjuksköterskorna engagerade sig och hjälpte till att ordna hela bröllopet. De rullade ut pappan i sjukhussängen, men dropp på ena armen och sin dotter på den andra. 

– Det här är den bästa dagen i mitt liv, sa Kenneth till MyFox8. 

Kenneth var tillräckligt stark för att kunna leda sin dotter nedför den numer altarliknande korridoren och säga några väl valda ord.

– Lycka till. Från botten av mitt hjärta- jag älskar er alla. Om ni bara tar hand om varandra kommer vi alla att klara oss bra, sa han enligt MyFox8.