Konsten att tjäna 73 000 kronor på en dag – så sålde han instabilderna

Är du sugen på att sälja dina Instagrambilder? Se då hur denna fotograf lyckades tjäna 73 000 kronor på en dag.


Lånar ut konto

Miljöpartiet lånar ut sitt Instagramkonto till kända kvinnor där syftet är att de ska gestalta jämställdheten från sitt perspektiv.

– Jämställdhetsarbetet måste drivas varje dag, säger Emma Rung från Miljöpartiet.

USA. Hobbyfotografen Daniel Arnold såg ett smart sätt att tjäna pengar på.

Han hade nämligen hamnat i en mindre ekonomisk kris och insåg att han var tvungen att snabbt få ihop pengar, skriver Daily Dot.

Gick ut med meddelande

På sin Instagram vände han sig till sina 30 000 följare med ett meddelande:

"Hej, jag har precis fyllt 34 år. Under en dag kommer jag att sälja mina bilder från mitt Instagramarkiv för 150 dollar styck. Skicka mig ett mail och en printscreen på fotot du vill så skickar jag en faktura. Grattis till mig själv på födelsedagen. Jag älskar er."

Och Daniels fans var inte sena med att hjälpa honom.

I slutet av dagen meddelade han att han hade lyckats sälja 71 foton och tjänat då över 11 500 dollar, motsvarande 73 500 kronor, på en dag, skriver Daily Dot.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.