15-åringen tog sitt liv – namngav mobbare i självmordsbrev

"Tack för all smärta". Så avslutade 15-åriga Cora Delille sitt självmordsbrev där hon namnger alla sina mobbare.


Begick självmord inför sina mobbare

14-åriga Angel Green hittats hängd i ett träd vid en busshållsplats.

– Hon hängde sig vid den platsen för att hennes mobbare skulle se henne.

USA. 15-åriga Cora Delille från Pickerington, Ohio hittades hängd i sitt familjehem. Efter sig hade hon lämnat ett självmordsbrev där hon uppgav flera orsaker till varför hon valde att ta sitt liv.

En orsak var den mobbning hon i flera år hade utsatts för. I brevet namnges fyra elever som hon säger har orsakat henne smärta och enligt vänner hade hon utsatts för kränkningar både i skolan och på sociala medier.

Ropat glåpord

Bland annat ska elever ha knuffat henne i skolkorridoren och ropat glåpord efter henne på skolans vårbal.

Polisen förhörde de fyra namngivna eleverna, men fann inget av deras uppförande mot flickan så pass allvarligt att det skulle kunna leda till åtal. Att hon hade blivit utsatt för mobbning på sociala medier fanns det inga bevis på.

– Hon var offer för lite glåpord. Även om det är problematiskt så håller det inte för att väcka åtal mot eleverna, enligt åklagare till Daily Mail.

Enligt flickans vänner verkar hon ha hållit det mesta av smärtan för sig själv, men hennes bästa vän fick dagen innan hennes självmord ett smärtsamt telefonsamtal.

– Hon sa att hon inte pallade längre, men jag visste inte vad jag skulle göra. Jag sa att jag älskade henne och att jag fanns där för henne, berättar bästa vännen.

Gav inga tecken

Hennes föräldrar hade ingen aning om att hon led så mycket som hon gjorde. 

– Hon nämnde ibland elever som gjorde sig roliga på hennes bekostnad, men att det var så här illa ställt gav hon inga som helst tecken på, säger flickans mamma.

Mamman hoppas nu att andra barn som lider ska kunna få hjälp.

– De måste lära sig veta att det finns andra människor där ute som kan hjälpa till. Att de inte behöver hålla det inombords, säger hon.

Sedan Coras självmord har det dykt upp kränkande kommentarer under hennes bilder på nätet. Bland annat ska någon skrivit "f*ck Cora" och kallat henne "b**ch" på Instagram, skriver Daily Mail.

/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Tullen: Äldre beställer olagliga elchockvapen

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

Spiran på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn har kollapsat i samband med den pågående branden. Kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

En besökande fransman försökte stoppa knivmannen som dödade flera personer i ett köpcentrum i Sydney i helgen. Nu kan han belönas med medborgarskap, föreslår Australiens premiärminister Anthony Albanese.

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Stockholm

"En förare av en personbil har blivit påkörd av en lastbilschaufför på Essingeleden. Lastbilen avvek därefter från platsen.", skriver polisen på sin hemsida.