Sparkade ner ekorre från Grand Canyon – la upp videon på Youtube

I ett klipp som laddats upp på Youtube ser man en man sparka ned en ekorre från Grand Canyon. Nu jagas han och filmaren.


Sparkar herrlös katt

Nyheter24 har tidigare skrivit om en kille som på öppen gata sparkade en herrlös katt. Han blev sedan nerjagad av Facebook. 

USA. Två män som ska ha befunnit sig på utflykt på Grand Canyon tros ha sparkat ned en ekorre från en klippkant. 

Videon lades upp på Youtube med tog snabbt ned, det dröjde dock inte länge innan den laddades upp igen av andra användare, skriver Huffington Post. 

Sparkar ner den från klippan

I originalvideon ser man två män stå på en klippa på skyhöga Grand Canyon när en ekorre plötsligt kommer fram till dem. Den går runt dem ett tag innan den går fram till den ena mannan. Han trycker då ned foten under ekorrens mage och sparkar ner den från klippan.

Ansvariga säger att de utreder händelsen, men att det är svårt då det inte finns mycket info och för att det inte ens går att säkerställa att ekorren faktiskt blev nedsparkad eller om det är ett montage, enligt Huffington Post

Se delar av den hemska videon här:


/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

En före detta anställd på Telia stal hundratals telefoner till ett värde av 2,1 miljoner kronor. I ett mejl till Nyheter24 kommenterar nu Telia den före detta anställdas agerande.

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Borlänge: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar uppges ha kolliderat vid Domnarvsrondellen i Borlängen", skriver polisen på sin hemsida.

Nya kollektivavtal inom offentlig sektorn

Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och Sobona har tecknat tre nya kollektivavtal inom den offentliga sektorn. Men Sveriges Lärare säger nej till budet – och Vårdförbundet ska få medling med arbetsgivarna.