Tisdag 21 Sep
Stockholm

Hittade den bortflugna kärleken – via Twitter

Kärlek!
Kärlek!. Foto: TT bild / Faksimil Facebook / Faksimil Instagram

De fann varandra, tappade bort varandra och fann varandra igen. Tack vare Twitter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

IRLAND. Det var kärlek vid första ögonkastet. När Jamie Kelly och Katie Moreau hamnade bredvid varandra på ett Ryan Air-flyg mellan Spanien och Irland slog det gnistor. De pratade hela flygtiden, men när de kom ut var de tvungna att gå igenom två olika passkontroller.

Jamie gick till den för EU-medborgare och kanadensiska Katie gick till den för övriga medborgarskap. På andra sidan kunde de inte hitta varandra. Jamie stod och väntade på henne, men hon dök inte upp. Katie hade också väntat, men bestämde sig för att gå eftersom hon inte ville verka desperat, skriver New York Daily News.

Kanske skulle historien kunnat ta slut här, men det gör den inte.

#findkatie

Fast besluten om att hitta kvinnan han blivit kär i, utan att ha hennes efternamn, skapade Jamie hashtagsen #findkatie och #loveatfirstsight och spred sitt budskap på Twitter.

Turligt nog såg en av Katies släktingar efterlysningen och sa till Katie, som även hon hade ägnat mycket tanke åt den "stiliga engelsmannen" hon träffat på flyget, skriver New York Daily Mail

Nu har paret återförenats online, och planerar att träffas öga mot öga snart. Det är dock oklart vem som åker till vem, avstånden från Kanada till Irland är nämligen rätt stort. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela