Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Farmor sköt sitt barnbarn av misstag

Skärmdump Huffington Post

Nyheter | 20/08/2014 21:06

Tisdag natt inträffade en djupt olycklig händelse då en farmor misstog sitt 7-åriga barnbarn för en inbrottstjuv – och råkade skjuta honom.

FLORIDA. 63-åriga Linda Maddox och hennes tvillingbarnbarn låg och sov på ovanvåningen i villan i Tampa, Florida, efter att barnens pappa gått till jobbet. Hon hade aldrig kunnat ana att hon timmar senare skulle råka skjuta 7-åriga Tyler Madoxx.

Avfryrade pistolen i mörkret

Farmodern ska enligt en lokal polistjänseman ha sagt att hon tidigare under kvällen hade ställt en stol mot ytterdörrens handtag för extra skydd, skriver Huffington Post.

När hon runt klockan ett på natten vaknade av att solen föll till hallgolvet antog hon att det var en inkräktare som tagit sig in i huset. AP rapporterar att hon då laddade den .22-kalibriga pistol som enligt uppgift förvarar intill sängen – och avfyrade den i mörkret i riktning mot dörren.

Sköts i överkroppen

Sekunder senare hörde hon Tyler skrika, vilket var en följd av att han skjutits en gång i överkroppen.

Han fördes senare till sjukhus, skriver Huffington Post.