Hem ljuva hem?
Hem ljuva hem? - Foto: TT Bild

Pojken var spårlöst försvunnen i sex dagar – gömde sig på Ikea

Den här lille killen var borta i nästan en vecka och fick polisen att leta överallt. När de väl hittade honom var det på ett väldigt hemtrevligt ställe.


SHANGHAI. När tolvårige Yijianblev hemskickad från skolan för att inte klarat av en matteuppgiftoch sedan utskälld av sina föräldrar (tufft!) bestämde han sigför att han fått nog – och rymde hemifrån.

Utan mat eller pengar levde sedanpojken ett riktigt rövarliv i miljonstaden och levde pågratisprover från snabbköp i nästan en hel vecka. Och tydligenspenderade han väldigt mycket tid på Ikea.

Enligt Shanghai Daily så börjadefamiljen och polisen söka efter Yijianpå hans favoritställen, och kom på att grabben verkligen älskarIkea.

Och efter att ha letat runt i dengigantiska affären i cirka 40 minuter så hittades till slut pojkenvälbehållen.

Det är dock oklart om tidenpå Ikea gav Yijian några fantastiska heminredningsidéer.  

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
skulle du kunna tänka dig att flytta in på ikea?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ukraina: 37 000 människor kan saknas

Utsläpp från myndigheters tjänsteresor ökar

Utsläppen från svenska myndigheters tjänsteresor ökade mellan 2022 och 2023. Men nivån på utsläppen ligger fortfarande mycket lägre än året före pandemin.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Parlamentet i Georgien har röstat för att gå vidare med ett kontroversiellt lagförslag med röstsiffrorna 78–25. Lagförslaget, som gör att organisationer med utländska kopplingar kan stämplas som att driva "främmande makts intressen", debatteras vidare under kvällen.

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.