Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Supermodellen ses som ett sexobjekt – är bara 9 år gammal

- 28/11/2014, 10:45
1 av 6

instagram.com/kristinapimenova2005

2 av 6

faksimil

3 av 6

instagram.com/kristinapimenova2005

4 av 6

instagram.com/kristinapimenova2005

5 av 6

instagram.com/kristinapimenova2005

6 av 6

instagram.com/kristinapimenova2005

Hennes bilder är fulla med kommentarer där hon beskrivs som en "babe" med "sexiga ben", trots att hon bara är nio år gammal.

MOSKVA. Kristina Pimenova har kallats en av världens vackraste flickor, och har arbetat som modell sedan hon var tre år gammal. Nu vid nio års ålder är hon redan en veteran på catwalken.

Vogue, Roberto Cavalli and Armani hör till några av hennes tidigare arbetsgivare. Hennes mor, Glikeriya Shirokova, är inte särskilt överraskande en före detta modell. Nu fungerar hon som Pimenovas manager, och driver hennes Instagram och Facebook, där hon har över två miljoner fans.

Blir sexualiserad

Modern har blivit kritiserad flertalet gånger för att hon sexualiserar sin egen dotter, och bilderna är fulla med kommentarer där Pimenova beskrivs som en "babe" med "sexiga ben". 

"Det finns en massa sjuka människor"

– Att behandla ett barn som en vuxen, och att ta "vuxna" bilder är verkligen fel, skriver en kommentator.

– Det finns en massa sjuka människor där ute, som tittar på bilderna på ett sexuellt vis, skriver en annan, enligt Daily Mail.

Är det fel att ta den här typen av bilder på barn?