Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mamman ville ha hjälp i hemmet – då halshögg sonen henne

Christian Jose Gomez
1 av 1

Christian Jose Gomez

Nyheter | 02/01/2015 10:07

En 23-årig man högg halsen av sin mamma för att hon var "tjatig".

Christian Jose Gomez, en 23-årig man i Oldsmar, Florida, har gripits efter att ha mördat och huggit av halsen av sin mamma i familjens hem på nyårsafton. Allt på grund av en hushållssyssla han inte ville slutföra, skriver Wfla.

Gomez ska ha slagit sin mamma, 48-åriga Maria Zuarez-Cassagne i huvudet med en yxa, huggit av hennes huvud i garaget och sedan slängt det i soporna. Kroppen orkade han dock inte bära, så han släpade ut den till soporna utanför hemmet.

Enligt utredarna hade Gomez planerat mordet i två dagar. Gomez var arg på sin mamma då hon "tjatat" på honom att flytta några kartonger till garaget. 

Brodern hittade kroppen

Mario Gomez, storebror till Christian Gomez hörde ljud från garaget när han gick ut för att se efter och hittade en yxa och blodspår som han följde. Han hittade då deras mamma med avhuggen hals i trädgården. 

Christian Gomez hade redan hunnit lämna hemmet när storebrodern hittade kroppen och slog larm, men polisen hittade honom cyklandes i närheten av hemmet. Gomez blev vid 20-års ålder diagnosticerad med schizofreni men enligt anhöriga brukade han hoppa över sin medicin. 

Enligt polisen i Oldsmar verkar Gomez inte ha varit så upprörd, utan förklarade händelsen på ett lugnt sätt.