Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han kom på sin farbror våldta flickvännen – misshandlade honom

Blev tagen på bar gärning.
1 av 1

Blev tagen på bar gärning.

daily mail

Nyheter | 05/01/2015 10:35

Synen av sin farbror liggandes över flickvännen fick pojkvännen att se rött.

USA. En man är anklagad för våldtäkt efter att han blev tagen på bar gärning när han våldtog sin brorsons flickvän. Det var brorsonen själv som gjorde den hemska upptäckten när han klev in sovrummet det hela skedde i, enligt Daily Mail. 

Misshandlade honom totalt

Det var efter en fest på nyårsafton, när flickvännen hade kommit hem till sin pojkväns pappa, som farbrorn hade gett sig på henne skriver Myrtlebeach

Enligt polisen hade pojkvännen tagit tag i sin farbror och dragit bort honom från flickvännen – därefter misshandlade han farbrodern brutalt, släpade ut honom i trädgården och ringde polisen. 

Farbrorn förnekar

Till polisen sa farbrodern att han hade druckit med flickvännen när hon kom hem och att de sedan hade börjat kyssa varandra. Han påstår även att de hade lagt sig i sängen, hon helt avklädd och han fullt påklädd. Detta var något som fick pojkvännen att ge sig på farbrodern igen, skriver polisen i en rapport. 

Flickvännen förnekar farbrorns påståenden, skriver Daily Mail