Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mitt Romney förlorade presidentvalet – nu kan han få ännu mera stryk

- 17/03/2015, 07:55 -
Get ready to...
1 av 5

Get ready to...

TT

Mitt Romney ger sig inte.
2 av 5

Mitt Romney ger sig inte.

TT

Inte nog mot att han torskade mot Barack Obama – nu ska han boxas också.
3 av 5

Inte nog mot att han torskade mot Barack Obama – nu ska han boxas också.

TT

Mot Evander Holyfield, dessutom.
4 av 5

Mot Evander Holyfield, dessutom.

TT

Ja, DEN Evander Holyfield.
5 av 5

Ja, DEN Evander Holyfield.

TT

En kan ju i alla fall inte anklaga honom för att vara rädd av sig, 68-årige Mitt Romney.

Det har inte gått speciellt lång tid sedan Mitt Romney tillbakavisade spekulationerna och slog fast att han inte tänkte göra ett tredje försök att bli vald till president i USA. Så då behöver han ju något annat att göra. 

Till exempel kan han ju liksom många andra gamla politiker försöka dra in lite pengar till välgörenhet, vilket han nu också bestämt sig för. Ett beslut som det är svårt att tycka illa om.

Bildkälla

Frågan är bara om han inte tagit sig lite vatten över huvudet när det gäller hur pengarna ska in. Den gode Mitt har nämligen bestämt sig för att samla in pengar genom att gå en boxningsmatch – och det mot den gamle världsmästaren Evander Holyfield, skriver The Salt Lake Tribune. Det är alltså samma Holyfield som en gång gav Mike Tyson så mycket stryk att den sistnämnde bet honom i örat. Det känns ju sådär för Mitt.

Bildkälla

Men sen handlar det självklart inte om en riktig fight. På välgörenhetseventet, som äger rum i Salt Lake City den femtonde maj, kommer de båda att sparra mot varandra i en rond. Något som arrangörerna för eventet, där pengar ska samlas in till förmån för synskadade, även bekräftar för Politico.

Men oavsett vilken typ av match det blir så utgår vi från att det slutar typ så här:

Bildkälla

Borde Romney bita Holyfield i örat?