Skrev "För full för att bry mig" – nu straffas hon för dödskörningen

20-åringen körde ihjäl två systrar – efter att ha fylletwittrat.


I november 2013 skrev Kayla Mendoza, då 20 år gammal, "2 drunk 2 care" på Twitter. Tre timmar senare hade hon dödat två unga systrar i en rattfylleolycka.

Nu har en domstol i Florida bestämt hennes straff – Kayla Mendoza, som nu är 22, kommer att tillbringa 24 år i fängelse.

– Du dödade deras drömmar. Och du tvingade mig att fatta beslutet att stänga av respiratorn, något som ingen mamma ska behöva göra, sa systrarnas mamma Christine Farrante i rätten.

Bild:NBC

– Hur jag än gör kommer jag aldrig att glömma dem. Jag tänker på dem varje dag och jag ångrar mig varje dag, sa Kayla Mendoza under rättegången.

Bild:NBC

Bild:NBC

Efter att ha avtjänat sitt straff kommer Kayla få ytterligare sex års villkorlig dom.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
var straffet tillräckligt hårt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stopp för fler hotell i Amsterdam

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

1 timme sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

2 timmar sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

3 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

3 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Kroatisk valsegrare stödjer Ukraina

3 timmar sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenković i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien. Det Ukrainavänliga partiet får dock inte egen majoritet och kan få svårt att bilda regering.