Onsdag 6 Jul
Stockholm

Polis bet man i pungen under gatuslagsmål

Aj!
1 av 4
Aj!. Foto: Polisbild / Faksimil WBAL
Den misstänkte Michael Flaig.
2 av 4
Den misstänkte Michael Flaig. Foto: Polisbild
Vittnet Thomas Bourne.
3 av 4
Vittnet Thomas Bourne. Foto: Faksimil WBAL
Baren utanför vilken det hela utspelade sig.
4 av 4
Baren utanför vilken det hela utspelade sig. Foto: Faksimil WBAL

Det känns ju ändå som en ganska smutsig attack?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BALTIMORE. Det här är bara för mycket! En polis misstänks nu för att under en Cinco de Mayo-fest ha hamnat i slagsmål med en man – och sen ha bitit honom i pungen.

Japp, ett bett i pungen.

Enligt WBAL som rapporterar om det hela ska ett bråk ha brutit ut i en gränd bakom en bar, och det är då bettet ska ha skett. Men det verkar inte ha hjälpt.

– Den bitne gjorde faktiskt bättre ifrån sig under själva slagsmålet, säger vittnet Thomas Bourne till WBAL och fortsätter:

– Han var väldigt upprörd, det tog lång tid innan han lugnade ner sig. Han behövde läkarvård och blödde från från stället där bettet tog.

Polis kom till platsen och inne på baren hittade man snabbt en man i blodig tröja vars signalement stämde in perfekt på signalementet av förövaren – den 31-årige polismannen Michael Flaig.

Bild: Polis

En rejält berusad Flaig greps, och sedan började fler detaljer dyka upp. Enligt offret så gick Flaig och ytterligare en man till attack efter det att han konfronterat Flaig då denne tafsat på hans kvinnliga rumskamrat. Den andre mannen lyckades man aldrig hitta men enligt WBAL har polisen i Anne Arundel County nu gått ut med ett uttalande där man berättar att Flaig stängts av från tjänsten under tiden som utredningen pågår.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.