Personen på flyget luktade illa och fick ett brev: "Du luktade som satans anus"

- 12/05/2015, 19:51 -
1 av 4

2 av 4

Giphy

3 av 4

Giphy

4 av 4

Feet on a plane är uppenbarligen typ lika jobbigt som snakes.

När 24-åriga Lau Mun Yee klev på AirAsia-flyget från Singapore till Sydney den 12 april, kunde hon inte ana att det skulle bli den värsta flygresan i kvinnominne, skriver Buzzfeed.

Personen bakom henne var nämligen en så fruktansvärd person att Lau Mun Yee kände sig tvungen att skriva ett öppet brev till denna. På sajten Sgag publicerade hon brevet, tillsammans med den här bilden. Man kan ju kan ana vad det hela handlar om...

Bildkälla

Här är fyra grejer medpassageraren från helvetet bjöd på under flygresan:

1. Ryggmassage

”Jag har fortfarande inte återfått full rörlighet i nedre delen av kroppen. Men eftersom att jag är singel så jag har väl inte så mycket användning för den ändå”

Bildkälla

2. Högljutt prat

”Det var som om din vän satt i bagageutrymmet och inte alls precis bredvid dig. Kanske hör hon dåligt? Det här kanske låter konstigt, men för första gången i mitt liv önskade jag att jag också hade nedsatt hörsel”

3. Smaskande

”Kan du berättar var du köpte ditt vidriga snacks? Jag antar att det var utsökt, eftersom du öppnade en ny påse var trettionde minut. Tack för prasslet och det högljudda smaskandet!”

Bildkälla

Och just som Lau Mun Yee trodde att det inte kunde bli värre så gjorde fötterna entre.

4. Djävulens anus

”Min näsa misshandlades av en rutten lukt av död och förruttnelse. Stanken var så stark att jag vände mig till den gamla damen bredvid mig för att se om hon fortfarande andades. Det var så snällt av dig att ta av dig dina skor och lägga upp dina fötter mellan mitt säte och fönstret – det var ett litet utrymme men du tryckte upp dem så nära mitt ansikte som möjligt”

Doften kunde hon inte beskriva som annat än "satans anus".

Mums :)

Läs hela brevet här.

Förtjänade personen det arga brevet?