Musiklärare tvingade barn till sex med djur

- 16/08/2015, 13:50
OBS! Genrebild.

OBS! Genrebild.

TT BILD

En norsk lärare är misstänkt för många övergrepp.

Mannen ska ha tvingat några av barnen att ha sex med djur och ha våldtagit minst ett barn. Mannen ska ha haft sexuellt umgänge med två minderåriga och förmått cirka 100 barn att klä av sig framför en kamera.

Mannen är misstänkt för sexuella övergrepp på 115 barn. Mannen ska ha fått kontakt med barnen genom att utge sig för att vara en minderårig flicka eller pojke på chattforum, bland annat Skype på nätet. Han ska ha använt videosamtal där andra barn tagit av sig kläderna för att få barnen att göra likadant eller skicka nakenbilder till mannen.

– Det som har framgått av utredningen runt det att lura flickor till handlingar på nätet har han erkänt. Det är många detaljer som kvarstår och vi har inte varit inne i alla sakerna ännu, säger mannens försvarsadvokat, till tidningen.

Mannen som är i 40-årsåldern greps i fjol och åtalades för några av brotten i år, uppger norska VG. Offren finns i hela Norge, men läraren har varit bosatt i sydöstra Norge. Nu har åtalspunkterna utvidgats och ska omfatta även material som visar en del av övergreppen.

Läraren, som är i 40-årsåldern och hemmahörig i sydöstra Norge, greps i fjol och åtalades för en del av brotten tidigare i år. Offren finns i hela landet och flera polisdistrikt har varit delaktiga i utredningen. Nu utvidgas åtalspunkterna och omfattar även framställning av material som visar övergreppen. Nu återstår arton intervjuer innan utredningen är klar.