Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han tatuerade in en gigantisk penis på låret – då stack frugan

Jisses...
1 av 3

Jisses...

2 av 3

à SWNS Group / / SWNS.com

3 av 3

à SWNS Group / / SWNS.com

Nyheter | 18/08/2015 13:04

"Det dummaste jag gjort i hela mitt liv."

Ibland rinner bägaren över i ett förhållande. För 34-årige Stuart Valentinos fru gick gränsen när han kom hem med en 17 centimeter stor penis intatuerad på sitt lår.

– Det är det dummaste jag någonsin gjort, säger Stuart till Daily Mail. Och det vill ju inte säga lite med tanke på att fyrabarnspappan, som är halvkändis i England för sin Youtube-kanal, tidigare målat en apa på sin frus rumpa och lurat henne att äta kattskit.

Men nu har frugan stuckit, och det kanske var på tiden. En stor anledning ska enligt Stuart varit att det kommer kosta över 10 000 kronor att ta bort gaddningen, pengar som istället hade kunnat gå till en familjesemester, skriver Daily Mail.

– Jag hade ingen aning om att ett skämt kunde förstöra mitt liv. Jag är förkrossad och förbannad på mig själv. Jag kan inte skylla på någon annan, säger Stuart till Daily Mail.

Han påpekar också att han varje dag blir påmind om hur korkad han är när han tittar ner och ser bläckpenisen på benet.

har du en tatuering du ångrar?