Bröderna misstänks ha knivmördat sin familj – kan ha filmat allt

- 24/08/2015, 07:54 -
Två bröder misstänks ha mördat sin familj.
1 av 4

Två bröder misstänks ha mördat sin familj.

Ap / TT

2 av 4

Ap / TT

3 av 4

Ap / TT

4 av 4

Ap / TT

Utrustning hittad i anslutning till kropparna. Polisen har beslagtagit hårddiskar.

Två bröder från Oklahoma i USA misstänks för mord på sina föräldrar samt tre syskon på 12, 7 och 5 år. Nu har nya uppgifter kring morden, som ägde rum den 22 juli i år, inkommit. Bröderna,18 respektive 16 år, kan nämligen ha filmat knivmorden, rapporterar New York Daily News.


Bildkälla: TT Bild

I hemmet har polisen hittat utrustning i anslutning till kropparna. Utrustning som ser ut att vara kopplat till en eller flera kameror som tidigare beslagtagits av polisen.

Bilder och filmer från kamerorna har hittats på hårddiskar. Det är i nuläget oklart vad de visar, men polisen håller just nu på att gå igenom allt material. En av de misstänkta bröderna ska under ett förhör ha sagt att det kan finnas filmer som vittnar om planer på ett massmord.


Bildkälla: TT Bild

Youtube ligger en hel del material som bröderna spelat in från sitt sovrum. Det är oklart om klippen kan hjälpa polisen, som under dagen för morden hittade bröderna i en gömma i skogen bakom huset i vilket de fem familjemedlemmarna låg döda.

Bildkälla: TT Bild

Båda bröderna nekar till mord samt misshandel på sin 13-åriga syster som hittades knivskuren men överlevde. Ytterligare ett syskon, en flicka på två år, klarade sig utan skador.

Bröderna ska åter upp i rätten den 9 oktober, skriver New York Daily News.