Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är världens mest hatade man – se videon som visar hans omänskliga ondska

- 16/11/2015, 11:37 -

Han jagas just nu, misstänkt för att ha planerat de fruktansvärda dåden i Paris. Men Abdelhamid Abaaoud har varit en viktig del av IS under en längre tid. I en dokumentär från februari i år kan man se bilder från hans mobiltelefon, bland annat när han transporterar döda kroppar till en massgrav.

Mannen är 27-åriga Abdelhamid Abaaoud, från Molenbeek utanför Bryssel i Belgien. I dokumentären gjorde av belgiska kanalen RTBF i februari i år, får man se filmer från terroristens mobiltelefon. Och de är fruktansvärda. Bland annat släpar Abaaoud döda kroppar bakom en bil.

– Förr hade man jetskis och motocrosscyklar på släpet och packade det fullt med bagage och presenter under semestern. Men nu, med Guds försyn och för Guds skull, får vi släpa otrogna, hedningar, som strider mot oss och mot islam, säger Abaaoud i dokumentären och fortsätter:

– Filma dem.

Här är ett längre klipp från när dokumentären sändes i SVT tidigare i år.


--

Mer om terrordåden i Paris:

▪ Här är världens mest hatade man – se videon som visar hans omänskliga ondska

▪ Svenska IS-soldater påstås vara på väg hem till Sverige – här är sanningen

▪ USA har bombat IS oljetransporter

▪ IS nya video – hotar alla länder som attackerar dem

▪ 7 saker vi vet om världens mest hatade man

▪ Här är amerikanska flygvapnets hälsning till IS

▪ Anonymous förklarar krig mot IS – i ny iskall video