Djurplågeri Rick & Morty
Vad i hela friden tänkte hon med? - Foto: GIPHY / FACEBOOK

Kvinna postar bild på hund med tejpad mun och internet kokar av ilska

En kvinna i Florida, USA, la upp en bild på sin hund på sin Facebook-sida. Det vidriga är att hon hade tejpat hundens mun med silvertejp.


Nu får kvinnan känna på Facebooks vrede efter att hon lagt ut en bild på sin hund med igentejpad mun. Hon visar stolt upp bilden med texten "Det här är vad som händer om du inte håller käft". Katie Brown, som hon heter, är från South Daytona i Florida, USA och hennes stackars labrador blev utsatt för hennes djurplågeri.

Bilden har sedan dess delats över 45 000 gånger och trots att internet är fullkomligen rasande så vägrar hundägaren att ta bort bilden. Hon säger till och med att hon inte ångrar det hon gjort. Hon försvarar sig med att det "bara" var i 60 sekunder som hon hade gaffatejpen på.

Nu har flera Facebook-användare hotat med att ringa till polisen. Efter hoten om att blanda in lagens långa arm skriver hon ett nytt inlägg. "Hunden har inte skällt sedan dess. POINT MADE!".

Mimi Perez från South Daytonas polisstation säger att de har fått en mängd med telefonsamtal. Från 44 stater i USA och till och med från Australien. Polisen har påbörjat en utredning, men har inte lyckats hitta Katie Browns adress ännu, rapporterar Daily Mail. Hemskt vad personer utan vett kan göra.

USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!