Torsdag 26 Maj
Stockholm

Skadad krigsveteran sätter muslimhatare på plats med en episk kommentar

Krigsveteranen sätter alla islamofober och rasister på plats.
1 av 3
Krigsveteranen sätter alla islamofober och rasister på plats. Foto: Facebook Chris Herbert
Chris Herbet förlorade benet i Irak.
2 av 3
Chris Herbet förlorade benet i Irak. Foto: Facebook
Hans inlägg har fått cirka 130 000 likes.
3 av 3
Hans inlägg har fått cirka 130 000 likes. Foto: Faksimil facebook

Den brittiska veteranen som förlorade sitt ben har ett och annat att säga till alla som känner hat mot muslimer: "Ta er samman, krama era familjer och gå vidare"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den brittiska veteranen Chris Herbert förlorade sitt ben när var stationerad i Basra i Irak.

Därför förväntar sig många att han är bitter och att han har rasistiska åsikter. Vilket han är riktigt trött på. För visst, en muslim sprängde honom i luften så att han förlorade sitt ben. Men det var en muslim av många andra.

– En muslimsk läkare var i helikoptern som tog mig från fältet. En muslimsk kirurg utförde operationen som räddade mitt liv, skriver han i ett hyllat Facebookinlägg.

Och i motsats till detta så skriver han om hur en vit britt spottat hans flickväns ansikte för "hur kunde hon vara med en jävla en krympling när du kunde vara med honom?"

– En vit britt sköt iväg min rullstol från en hiss så att han kunde använda den först.

Men inte hatar han vita britter för det, det går helt enkelt inte går att dra alla över en kam. Vill någon hata en hel grupp av kvinnor och män för att några är "dickheads" så får dem det menar han. Däremot får de inte dra in honom i åsikterna.

– Att skylla alla muslimer för dåd gjorda av IS och talibanerna är som att skylla alla kristna för dåd av KKK eller Westboro Baptist Church. Ta er samman, krama era familj och gå vidare, avslutar han sitt briljanta inlägg.

Läs hela inlägget här:


bra va?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela